Opróżniłeś kosz przez pomyłkę? Nie zapisuj niczego na tym dysku
Po wybraniu opcji Opróżnij Kosz, system Windows oznacza miejsce po plikach jako wolne. Pobieranie lub aktualizacja może tam zapisać dane. Zamknij wszystko, co zapisuje dane na dysku i zeskanuj go, zanim cokolwiek innego. Program odrzuca wybór folderu na tym samym dysku fizycznym, z informacją, że zapisywanie tam może nadpisać usunięte pliki.